Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Rituals 1 vloerlamp

Foscarini Rituals 1 vloerlamp

€955,00
Stukprijs: €0,00 /
Foscarini Rituals 1 vloerlamp . Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Rituals 1 vloerlamp 

De Rituals 1 vloerlamp is een nieuwe aanvulling op de serie van 4 modellen. Rituals 1,2,3 en XL van Foscarini vertaalt de magische heldere Oosterse rijstpapieren lantaarns in een lamp van geblazen glas, de materialen van de Venetiaanse traditie. Het is een ontmoeting tussen Oost en West. De Rituals lampen spreken de taal van schoonheid en poëzie. Ze zijn gemaakt van handgeblazen glas met dunne gravures die doen denken aan de kunst van het slijpen en een warm, levendig licht creëren. Rituals 1 Terra maakt deel uit van het Mix & Match-systeem van Foscarini en is verkrijgbaar in drie verfijnde kleuren en kan op een flexibele manier worden gecombineerd om de verlichting van diverse omgevingen te definiëren en te coördineren. Het grootste model – Rituals XL-vermenigvuldigt de intensiteit en de omvang van de verlichting met behoud van een gevoel van light-air. Alle modellen rituals geven een helder, warm en zacht licht in de omgeving. Een sierraad in ieder interieur en geeft een toegevoegde waarde in uw woning. 

De Rituals 1 voet en steel (poot) zijn in verschillende kleuren leverbaar namelijk: wit, goud en grijs. De vloerlamp is standaard uitgevoerd met een snoerdimmer. 

Ludovica + Roberto Palomba

De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken

In de Rituals 1 vloerlamp kan de volgende lichtbron toegepast worden maximaal Led retrofit 1x15W E27. 

De Rituals 1 vloerlamp heeft een hoogte van 159 centimeter en de glazen kap heeft een doorsnede van 24 centimeter. De voetplaat heeft een doorsnede van 28 centimeter.

Bekijk de video waarin ontwerper Ludovica en Roberta Palomba uitleggen hoe ze de Rituals serie gemaakt hebben.

Foscarini Rituals 1