Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Kabaz wandlamp

Modular Kabaz wandlamp

€1.449,00
De Kabaz wandlamp voor buiten IP44. De Kabaz leverbaar met E27 fitting en geïntegreerde led 12W 2700K. 4 verschillende kleuren wit, kahki, zwart en zand. Decoratiever toevoegingen met louvres en maroc platen.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Kabaz buitenwandlamp

De Kabaz buitenlamp is er voor terras en voor aan de wand. De Kabaz wordt geleverd met E27 fitting of een geïntegreerde led van 12W in de lichtkleur 2700K. Kabaz is gemaakt van gespoten aluminium en is leverbaar in de kleuren:

  • mat zwart
  • mat wit
  • khaki
  • zand 

De buitenlamp heeft één doel: om uw tuin een prachtige plek te maken om te verblijven en om deze sfeervol te verlichten. Standaard verkrijgbaar met witte matte polycarbonaat voor een slanke lounge uitstraling. Kabaz betekent 'handtas' in het West-Vlaams. Ook verkrijgbaar als terraslamp. De Afmetingen van de Kabaz zijn 51 x 30 x 37cm. Gewicht is 8,4kg.

Panelen

Voor de Kabaz buitenlamp zijn ook losse decoratieve panelen te leveren.

A.Louvre platen voor een decoratief of antiverblindings effect. Deze zijn los te bestellen, bekijk Kabaz louvre plates.

B.Maroc platen voor een oosterse uitstraling. Deze zijn los te bestellen, bekijk Kabaz Marc platen

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Kabaz buitenlamp