Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Kabaz Maroc plaat

Modular Kabaz Maroc plaat

€52,00
Let op: het gaat hier om de Maroc platen die passen op de Kabaz buiten wandlamp en vloerlamp. Deze zijn per stuk te bestellen in 4 verschillende kleuren. Wit, zwart, zand en khaki.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Kabaz Maroc plaat

Let op: het gaat hier om de Maroc platen die passen op de Kabaz buitenlamp.

De Maroc platen worden toegevoegd voor een oosters sfeer effect. De Kabaz platen zijn per stuk. Om alle zijdes van de buitenlamp te voorzien van Maroc platen heeft u er voor de terraslamp 4 nodig en voor de wandlamp 3. 

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • mat zwart
  • mat wit
  • khaki
  • zand 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Kabaz Maroc plaat