Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Cloche wandlamp

Royal Botania Cloche wandlamp

€519,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Royal Botania buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met te
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Cloche wandlamp

De Cloche wandlamp is een combinatie van premium teakhout en handgemaakt glaswerk. In combinatie met een energiezuinige LED-lamp is de creatie een veelzijdige moderne en klassieke muurlamp in één. De toepassingen zijn legio, van de voordeur via de entreehal, gaat u verder naar de woonkamer door naar het terras om te komen tot uw houten bijgebouw met uw kostbare oldtimers.

CLOCHE is een perfecte match op elk type wand of materiaal. Eenvoudig aan te sluiten op de 220V en u zult gecharmeerd zijn door de warme kleur van 2200K en een lichtopbrengst van 300lm van de LED-lamp.

Afmetingen: Breedte 11 centimeter, diepte 15 centimeter en hoogte 15 centimeter.

WAAROM KIEZEN KRITISCHE MENSEN VOOR ROYAL BOTANIA?

Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met een aantal verlichtingsopties van Royal Botania, kunt u een statement maken met de vormgeving die u aanspreekt. Maak een keuze uit de moderne en traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtings technologie.

Royal Botania premium buitenverlichting is mooi, praktisch en flexibel, met veel van onze leeslampen en andere modellen die ook net zo geschikt voor gebruik binnenshuis. Al onze modellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Of het aluminium, glas, roestvrij staal of teak, elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania producten is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek.

Maar wat maakt het deze ontwerpen boven anderen uitsteken? Is het te doen met een oog voor symmetrie, omvang en vormen? Is het te doen met kleuren en lijnen en rechte lijnen? Gaat het om eenvoud en minimalisme en wordt beïnvloed door het beste van het verleden te maken iets nieuw? Het is heel moeilijk uit te leggen waarom Royal Botania ontwerpt zo goed werkt, maar als je het ziet, begrijp je waarom.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Royal Botania Cloche wandlamp