Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell wall IP55

Modular Duell wall IP55

€569,00
Modular Duell wall wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Duell IP55 buitenlamp

De Duell wall bestaat uit een hele serie, deze wandlamp is speciaal voor buiten en heeft een isolatiewaarde van IP55. De armatuur wordt geleverd inclusief LED lichtbron12W up en down waarvan de CRI waarde 90 is en je kan kiezen tussen lichtkleuren 2700K en 3000K. 

De Duell wall geeft een breed zacht lichteffect op de muur die naar boven en beneden gericht is. De Duell is leverbaar met twee verschillende kleuren aan de buitenkant namelijk zwart en wit. De boven en onderkant zijn afschermd door een glazen scherm zodat de Duell een IP waarde van 44 heeft. Daardoor kan de Duell in een badkamer of buiten op terras of bij voordeur gebruikt worden. De hoogte van de Duell IP55 is 16 centimeter, breedte 15,2 centimeter en diepte 7,2 centimeter. De Duell IP55 is inclusief leddriver.

Binnen naar buiten verlengen

Continuïteit in vormgeving kan het gevoel geven dat de binnenruimte zich naar buiten uitstrekt. Dit effect kan worden geaccentueerd door zowel binnen als buiten dezelfde verlichtingsarmaturen en lichteffecten te gebruiken. Duell Nude is perfect voor deze dubbelrol. Ze laten je spelen met kleur, up- en downlighting, waardoor de binnen- en buitenruimtes een aantrekkelijk zachter tintje krijgen.

Buitenverlichting. BUITEN WONEN.

Goede buitenverlichting kan de buitenkant van een woning net zo mooi maken als de binnenkant. Het levensgenot vergroten, ook na zonsondergang. Dit is het gevoel dat we willen creëren voor woningen, horeca en openbare ruimtes.

Modular buitenlamp

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Modular Duell IP55 buitenlamp