Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Kabaz IP44 E27

Modular Kabaz IP44 E27

€969,00
Modular Kabaz IP44 buitenlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Kabaz IP44 E27

Kabaz buitenarmatuur voor terras of voor aan de wand. De Kabaz is gemaakt van gespoten aluminium en is leverbaar in de kleuren: mat zwart, mat wit, kahki en zandkleur. Lichtbron E27 max. 12W led of Philips Hue led lichtbron.

De buitenlamp heeft één doel: om uw tuin een prachtige plek te maken om te verblijven en om deze sfeervol te verlichten. Standaard verkrijgbaar met witte matte polycarbonaat voor een slanke lounge uitstraling. Het handige handvat en vijf meter zwarte aansluitkabel geeft u de vrijheid de Kabaz overal te plaatsen in uw tuin. Kabaz betekent 'handtas' in West-Vlaamse. Ook verkrijgbaar voor wandmontage. De Afmetingen van de Kabaz zijn 41 centimeter hoog en 30 centimeter diep en breed. Gewicht is 8,9kg.

Voor de buitenlamp zijn ook losse accessoires leverbaar die een decoratief of antiverblindigs effect geven. Deze zijn los te bestellen en per zijde te monteren. Zie webshop bij Kabaz accessoires.

Modular Lighting verlichting met een mening:

Modulaire verlichting instrumenten is al bijna 35 jaar, een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We hebben geprobeerd om onze stempel op de sector met onze gutsy campagnes, gewaagde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen niet opgaan in de massa.

Kabaz