Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Kabaz Louvre plaat

Modular Kabaz Louvre plaat

€52,00
Let op: het gaat hier om de louvre shutters die passen op de Kabaz buitenlamp. Deze zijn per stuk te bestellen in 4 verschillende kleuren.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Kabaz Louvre plaat

Let op: het gaat hier om de louvre platen die passen op de Kabaz buitenlamp.

De louvre platen worden toegevoegd voor sfeer of tegen verblinding. De Kabaz platen zijn per stuk. Om alle zijdes van de buitenlamp te voorzien van shutters heeft u er voor de terraslamp 4 nodig en voor de wandlamp 3. 

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • mat zwart
  • mat wit
  • khaki
  • zand 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Kabaz Louvre plaat