Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Sulfer Led IP54

Modular Sulfer Led IP54

€299,00
Een rechthoekig wandlampje voor buiten. De Sulfer is gemaakt van gegoten aluminium. De behuizing van het armatuur brengt een moderne accent aan wanden.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Sulfer Led IP54 buitenlamp

Een rechthoekig wandlampje voor buiten. De Sulfer is gemaakt van gegoten aluminium. De behuizing van het armatuur brengt een moderne accent aan wanden, binnen - of buiten (IP54) voor woningen, hotels, restaurants, enz. Standaard geeft Sulfer een diffundeert brede lichtbundel (flood). Aangezien de reflector is verzonken in de behuizing, schijnt Sulfer indirect licht, om er voor te zorgen dat u zal nooit verblind wordt door de lichtbundel. De Sulfer is leverbaar in de twee kleuren:wit en zwart.

De afmetingen van de Sulfer led is 13 centimeter hoog en 9 centimeter breed en 5,2 centimeter diep. Het armatuurt heeft een ledlichtbron van 2X3W in de lichtkleur 3000K is niet dimbaar. 

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Modular Sulfer