Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg vloerlamp

Foscarini Gregg vloerlamp

€739,00
Foscarini Gregg vloerlamp. Gregg Grande is 185 centimeter hoog en de Gregg terra Media is 168 centimeter hoog. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gregg vloerlamp

De Gregg vloerlamp van Foscarini komt uit de serie Gregg armaturen van Foscarini. De Gregg vloerlamp is leverbaar in twee uitvoeringen: Gregg grande en Gregg media. De vloerlampen worden standaard met dimmer geleverd, exclusief lichtbron E27 fitting (Max 57W E27).

Gregg terra Grande is 185 centimeter hoog - voetplaat met een doorsnede van 44 centimeter - de glazenbol van de Grande is maximaal 47 centimeter breed
Gregg terra Media is 168 centimeter hoog - voetplaat heeft een doorsnede van 31 centimeter - de glazenbol van de Media maximaal 31 centimeter.

De Gregg is verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • wit/wit
  • goud/wit
  • grafiet/wit

Om een goed beeld te hebben van de kleuren hieronder foto's van de tafellamp en de vloerlamp in grijs en goud.

De Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek. De vorm doet denken aan een grote kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. Pure volume met een bekende gemak van interpretatie, maar dat is dan ook niet verwonderlijk omdat de Gregg asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die het observeren. Dit is een nieuwe oplossing waar een traditionele materialen zoals glas een instrument worden in handen van de designer's die een oorspronkelijke karakter geven een omgeving. Er zijn drie verschillende maten van de Gregg, tafel, plafond en muur versies en vier verschillende oplossingen voor de vloerlamp: de Gregg-collectie is een van de meest veelzijdige en transversale en kan gemakkelijk in elke soort ruimte worden geplaatst. In een woning, uniforme licht geproduceerd door de witte gematteerde diffusor en zijn essentiële stijl hebben een sterk functionele en decoratieve waarde. Dankzij de gesloten vorm van de diffusor, wordt de lamp vertoond in alle richtingen, die beschermt tegen verblinding en maakt het gemakkelijk om zelfs op verschillende hoogtes te plaatsen. Wanneer een deel van een compositie, is Gregg geschikt voor enkele van de meest verrassende toepassingen.

Ontwerper Gregg vloerlamp

De Gregg vloerlamp is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Foscarini Gregg vloerlamp