Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twiggy Terra vloerlamp

Foscarini Twiggy Terra vloerlamp

€1.225,00
Foscarini Twiggy Terra vloerlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Twiggy Terra vloerlamp

Zeer mooie booglamp die een zeer mooie decoratieve functie heeft en ook zeer geschikt als lichtobject waarmee een ruimte verlicht kan worden. Daarnaast is de Twiggy ook goed te gebruiken bij een bank of grote fauteuil. Ontwerp van Marc Sadler uit 2006.

De elastische en gekleurde grafische aantrekkingskracht van Twiggy is een onmiskenbaar signaal in ruimte, een voorbeeldige huwelijk tussen de designer's eclectische creativiteit en Foscarini van onderzoek op het gebied van materialen en technologieën. Opgehangen aan een afneembare steel gemaakt van composiet materiaal, flexibel als een hengel, heightadjustable met behulp van een systeem van Contragewichten, is Twiggy een eenvoudige en geniaal idee, die voor Foscarini een icoon geworden is en uitstekende succes bij zowel het publiek als de critici. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en - dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf - diffundeert een gezellige omgevingslicht. De verlichting sfeer/emotie is ook gewaarborgd bij de Led versie – met een hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid - volledig opnieuw ontworpen binnen de normen van verlichting technologie om er vooral voor te zorgen dat de dezelfde intensiteit, de verspreiding en de temperatuur als het licht geproduceerd door de originele gloeilamp versie.

Marc Sadler de ontwerper, heeft een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes aan interieur en consumentenproducten. In 2001 won hij de Compasso D'Oro voor het ontwerp van de Mite en Tite van Foscarini.

Leverbaar met twee verschillende lichtbronnen:
Specificaties:
Halogeen 3X77W E27.
Led 33W 3000K.

De Twiggy word standaard geleverd met vloerdimmer. De standaard Twiggy kan in hoogte varieren door het kap te verzwaren met gewichten. De hoogte van de kap is verstelbaar tussen 145cm en 165cm. Daarnaast kan deze nog verder verhoogt worden met tussen stukken van 40cm. Deze kunnen twee keer gebruikt worden waardoor de hoogte in de maximaal tussen 215cm en 235 verstelbaar is. 

De Twiggy Terra booglamp kan geleverd worden in de volgende kleuren: wit, zwart, grijs, rood en lichtblauw.

Twiggy