Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Havana Terra loor

Havana Terra loor

€325,00
Foscarini Havana Terra. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Foscarini Havana Terra vloerlamp

De vloerlamp leverbaar in twee metaalkleuren. De voet en de steel zijn leverbaar in: mat alu of chroom. De kap is gemaakt van wit polyethyleen. Lichtbron maximaal halogeen E27 116W E27  of Led Retrofit 1X25W E27. De vloerlamp kan met vloerschakelaar of vloerdimmer besteld worden.
De jonge, licht-gewichte verschijning herinnerend aan de vorm van een sigaar, die ironisch genoeg het haar naam geeft, het zachte licht die het uitzendt en het gemak waarmee het mengt zich de meest uiteenlopende stijlen, die het heeft gemaakt dat het vandaag, deel uitmaakt van de permanente collectie op de tentoonstelling in het MoMA New York en is daar een groot succes. De diffusor bestaat uit vier gesatineerd polyethyleen segmenten. Kleine ronde metalen haken houden ze bijeen zonder de elementen te aanraken, hierdoo wordt ruimte gelaten voor drie slanke lege banden die on vulling omhoog lopen met licht wanneer de lamp brandt. Havana is beschikbaar als een hanglamp, muurlamp, buitenlamp of vloerlamp.
De ontwerper Jozeph Forakis is unstenaar en ontwerper van Griekse oorsprong. Na zijn doctoraal aan de Domus Academie in Milaan werkte hij aan verschillende projecten en studies tot het samenvoegen van design en ergonomie. Een van zijn grootste successen was de toelating van zijn Havana naar MOMA New York, design collectie ' 98.
De hoogte van de Havana is 172 centimeter hoog en de Havana kunststof is 130 centimeter hoog. De voet heeft een doorsnede van 23 centimeter. Havana Terra.