Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Focsarini Tress Media

Focsarini Tress Media

€768,00 €729,00
Foscarini Tress Media. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Tress Media

Super decoratieve sfeerlamp naar ontwerp van Marc Sandler uit 2008. Tress is gemaakt van fibre glas in verschillende patronen. In de voet van de Tress zit een lichtbron en vanuit de voet word de vormgeving in de Tress aangelicht waardoor de vormgeving nog mooier geaccentueerd word. Met ingang van 2016 zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd waaronder grijs en lichtblauw. 

Super decoratieve sfeerlamp naar ontwerp van Marc Sandler uit 2008. Tress is gemaakt van fibre glas in verschillende patronen. In de voet van de Tress zit een lichtbron en in de top van de Tress zit een lichtbron. Door de lichtbron vanuit de voet word de vormgeving in de Tress aangelicht waardoor de vormgeving nog mooier geaccentueerd word. Met ingang van 2016 zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd waaronder grijs en lichtblauw.

De verleiding van een vrouwelijke vlecht is de inspiratie van de familie van Tress lampen van Foscarini. Een design idee omgezet in werkelijkheid door de Foscarini, door de ontwikkeling van een volledig nieuw technisch procedé, waarbij een tape van glasvezel en hars geweven met nette willekeur structuur de vorm van een lamp wordt. Veranderingen van de persoonlijkheid van de Tress is afhankelijk van de kleur: witte versie lichtgewicht en discreet, sterk en vastbesloten de zwarte versie, vulkanische en Crimson-versie, die het totemachtige contrast tussen binnen en buiten is er nog meer duidelijk, uiterst actueel in greige, een kleur tussen grijs en beige in de tabel-versie ervan uitgegaan dat een leidende rol het decoratieve effect gecreëerd word op het oppervlak van de steun : een waardevolle effect van licht en schaduw.

De hoogte van de Tress Media vloerlamp is 110 centimeter en de doorsnede van de voet is 20 centimeter. De Tress Grande wordt aan de bovenkant breder maximaal 24 centimeter. Standaard uitgevoerd met vloerdimmer. Naast Tress Media is erook een Tress Grande.

De Tress Media kan met halogeen 1X100W E27 par30 geleverd worden.