Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Double Foscarini

Double Foscarini

€309,00
Foscarini Double Wandlamp. Gratis thuisbezorgd of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Double wandlamp

Een zachte vorm gemaakt van geblazen glas, een smal silhouet dat omhult de twee lichtbronnen en curven naar de muur in de ruimte en scheidt hen. Dubbel is een muur-lamp die is uitgegroeid een klassieke Foscarini vorm en is in de catalogus sinds 1996. De vormen van de glazen kap worden onderstreept door het glanzende oppervlak, door middel van een illusie van elegante reflecties. Dubbele reflectie uit het glas projecteert een band van licht op de muur, naar boven en naar beneden, met betrekking tot de twee open zijkanten. De lamp is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren - wit en ivoor - waardoor het aan te passen aan verschillende interieurs.

De wandlamp is ontworpten door Valerio Bottin, hij begon zijn carrière met het ontwerpen van commerciële, residentiële en industriële gebouwen. In 1993 begon hij aan een productieve samenwerking met Foscarini, van wiens stijl hij een onophoudelijk oorspronkelijke vertaler is.

De Double is 26 centimeter breed en 24 centimeter hoog en 13 centimeter diep. Lichtbronnen 2XE27 retrofit 20W.