Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Bahia wandlamp

Foscarini Bahia wandlamp

€799,00
De Bahia van Foscarini herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova. Dit is de originele versie met 3 schijven.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Bahia wandlamp

De Bahia van Foscarini herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova. Dit is de originele versie met 3 schijven. De Bahia is in LED wandlamp/plafondlamp, deze heeft Foscarini zo ontwikkeld dat de magie van het licht te behouden blijft. De Bahia heeft vele mogelijkheden voor gebruik in zowel in interieurs als voor projecttoepassingen, vooral door het lage energieverbruik en het minimale onderhoud van de LED versie.

De Bahia is 70 centimeter breed en 76 centimeter hoog en heeft een diepte van 10 centimeter, uitvoeringen Bahia:

  • LED included 43W 2850 K 4850 lm CRI>90
  • LED Dimbaar met on/off, push of DALI

Ontwerpers Bahia

De ontwerpers van de Bahia mini zijn Lucidi en Pevere. Paolo Lucidi en Luca Pevere werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere dat is gevestigd in Udine, en ontwerpt veel industrieel werk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Foscarini Bahia wandlamp