Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Tower 40cm

Dexter Tower 40cm

€389,00
Tower 40cm buitenspot verfraait uw mooiste buitenobjecten. De richtspot is perfect geschikt voor het uitlichten van bomen, kunstvoorwerpen en gevels. Wij kunnen u ook helpen met het maken van een verlichtingsplan voor uw tuin.
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Tower 40cm buitenverlichting

Tower 40cm buitenspot verfraait uw mooiste buitenobjecten. De richtspot is perfect geschikt voor het uitlichten van bomen, kunstvoorwerpen en gevels. De 10W Luxeon S LED lichtbron is ongeëvenaard in zijn soort en levert een enorme lichtopbrengst. Met 3 verschillende reflectoren is dit armatuur heel veelzijdig in te zetten.

De tower is naast de naturel geanodiseerde versie nu ook verkrijgbaar in drie kleuren gepoedercoat: grijs en zwart. Heel smal 8° voor het verlichten van iets smals en dan 27° of de breedste lichtstraal van 40°.

Specificaties:
Afmetingen (LxBxH): 8x8x40 centimeter.
Luxeon M - 2700K - 600 Lm Ledmodule
Lens 8°, 27° or 40°
IP65 - CE - Class of insulation: I
220-230V 50-60 Hz

Eventueel voor beter montage in de grond kan de ground spike E meebestellen en voor de voeding leddriver meebestellen.

Hieronder een sfeerfoto van het kleinere model:

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Tower