Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Neopreen kabel

Dexter Neopreen kabel

€2,49
Lucente Dexter neopreenkabel. Rubber kabel voor het aansluiten van alle 24V armaturen van Dexter outdoor lighting. verkrijgbaar in 1 , 10 en 100m
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Neopreen kabel

Dexter neopreenkabel. Rubber kabel voor het aansluiten van alle 24V armaturen van Dexter outdoor lighting. Rood en zwart gecodeerd om vergissingen met 230V kabels te vermijden. Van uitstekende neopreen kwaliteit, uv- en weersbestendig. In combinatie met TeeTube verbindingen is een perfecte duurzame oplossing voor uw 24V laagspannings installatie te realiseren.

Leverbaar in de lengtes van: 1m, 10m of 100m.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dexter Neopreen.