Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Ray

Ray

€349,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Ray pad buitenverlichting

Dexter Ray architectonische pad verlichting. Configuratie: Een led-module geplaatst tussen twee wangen van 5mm dik aluminium, op een zwarte kunststof POM basis. De armatuur kan direct op een harde ondergrond geplaatst worden met de standaard bijgeleverde rvs montageplaat of in de losse grond geplaatst worden met de los te bestellen groundspike E. 
De ray kan besteld worden in de kleur oxide, zwart en grijs.De ray is gemaakt van gepoedercoat aluminium.

De Ray forward regisseert het licht voornamelijk naar de voorzijde:
De Ray symmetric zowel naar voren als naar achteren:

Specificaties:
Luxeon M - 2700K Led - warm white - 800 lm.
24V dc - IP65 - CE - Class of insulation: III
Rated power: 9 Watt.
Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 3x0.75mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden. Voor betere grondverankering Ground spike E mee bestellen.
Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.
Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Ray