Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Eye

Dexter Eye

€259,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Eye spot/pad buitenverlichting

Spot / pad verlichting. Configuratie: Aluminium geanodiseerd spike met een instelbare spot. De spot is voorzien van een geïntegreerde LED-module. Het armatuur is IP65. De eye spot heeft een verstelbare spot en de eye duo heeft twee verstelbare spots. De armaturen is IP65

Specificaties:
Luxeon A (3x) - 2700K - 350 Lm Eye 2x Luxeon A (3x) - 2700K - 350 Lm Eye Focus
Lens: 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 5 Watt Eye en 10 Watt voor Eye Focus.

De eye serie is verkrijgbaar in de kleuren:

Installatie:
Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 2x1mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden.

Kleuren leverbaar:
Natural
Brons
Zwart 

Over Dexter buitenverlichting

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.


Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Eye