Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Eye

Dexter Eye

€259,00
Spot / pad verlichting voor in de tuin. Aluminium geanodiseerde spike met een instelbare spot. De spot is voorzien van een geïntegreerde LED-module.
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Eye spot/pad buitenverlichting


Spot / pad verlichting voor in de tuin. Aluminium geanodiseerde spike met een instelbare spot. De spot is voorzien van een geïntegreerde LED-module. Het armatuur is klasse IP65 en dus speciaal voor buiten. De eye spot heeft een verstelbare spot en de eye duo heeft twee verstelbare spots. 

Hoogte: 70cm / 75cm
Luxeon A (3x) - 2700K - 350 Lm Eye 2x Luxeon A (3x) - 2700K - 350 Lm Eye Focus
Lens: 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 5 Watt Eye en 10 Watt voor Eye Focus.

Installatie buitenverlichting

Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 2x1mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V exterieur kit aangesloten worden. Vragen over het aansluiten van buitenverlichting neem dan contact met ons op.

Kleuren leverbaar:
Natural
Zwart 

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Eye