Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Tower 12cm

Dexter Tower 12cm

€329,00
Tower 12cm buitenspot verfraait uw mooiste buitenobjecten. De richtspot is perfect geschikt voor het uitlichten van bomen, kunstvoorwerpen en gevels. Wij kunnen u ook adviseren bij het verlichten van uw tuin.
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Tower 12cm 

Tower 12cm buitenspot verfraait uw mooiste buitenobjecten. De richtspot is perfect geschikt voor het uitlichten van bomen, kunstvoorwerpen en gevels. De 10W Luxeon S LED lichtbron is ongeëvenaard in zijn soort en levert een enorme lichtopbrengst. Met 3 verschillende reflectoren is dit armatuur heel veelzijdig in te zetten.

De tower is naast de naturel geanodiseerde versie nu ook verkrijgbaar in kleuren gepoedercoat: grijs en zwart. Daarnaast kun je kiezen welke hoek licht je wilt hebben. Heel smal 8° voor het verlichten van iets smals en dan 27° of de breedste lichtstraal van 40°.

Specificaties:
Afmetingen (LxBxH): 8x8x12 centimeter.
Luxeon M - 2700K - 600 Lm Ledmodule
Lens 8°, 27° or 40°
IP65 - CE - Class of insulation: I
220-230V 50-60 Hz

Eventueel voor montage in de grond kan de groundspike 9012 meebestellen. Er is ook een Tower model 40 centimeter leverbaar.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Tower