Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tower 12cm

Tower 12cm

€329,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Tower 12cm buitenverlichting
Tower 12cm buitenspot. De Tower verfraait uw mooiste buitenobjecten. De richtspot is perfect geschikt voor het uitlichten van bomen, kunstvoorwerpen en gevels. De 10W Luxeon S LED lichtbron is ongeevenaard in zijn soort en levert een enorme lichtopbrengst. Met 3 verschillende reflectoren is dit armatuur heel veelzijdig in te zetten.
De tower is naast de naturel geanodiseerde versie nu ook verkrijgbaar in drie kleuren gepoedercoat: grijs, roest en zwart.

Specificaties:
Afmetingen (LxBxH): 8x8x12 centimeter.
Luxeon M - 2700K - 600 Lm Ledmodule
Lens 8°, 27° or 40°
IP65 - CE - Class of insulation: I
220-230V 50-60 Hz
Eventueel voor beter montage in de grond kan de groud spike E meebestellen. Er is ook een Tower model 40 centimeter leverbaar.
Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.
Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Tower