Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Spike

Spike

€190,00
De Cubes op deze staander zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. De flexibele Spike mono/duo is daarom breed toepasbaar: langs looppaden, trappen of bij een mooi tuinbeeld.
3 werkdagen
Beschrijving

Spike mono/duo buitenverlichting


Spike tuinspot is in mono cube en duo cube uitvoering leverbaar. De Cubes op deze staander zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. De flexibele Spike mono/duo is daarom breed toepasbaar: langs looppaden, trappen of bij een mooi tuinbeeld. Spike duo draagt twee van die kleine pittige Cubes op zijn nek. 

Kleuren leverbaar:
-natural geanodiseerd
-zwart

De Spike serie is beschikbaar voor het 24V systeem.

Specificaties
Aluminium, naturel of zwart geanodiseerd
Afmetingen (LxBxH): 4 x 11 x 45 cm
2x Luxeon A - 2700K- 160lm Duo en 1XLuxeon A - 2700K- 160lm Mono
Optic: lens 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 6 Watt

Installatie

Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 3x0.75mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V exterieur kit aangesloten worden. Vragen over het aansluiten van buitenverlichting neem dan contact met ons op.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Spike