Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Spike

Spike

€190,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Spike mono/duo buitenverlichting

Spike tuinspot. Spike tuinspot is in mono cube en duo cube uitvoering leverbaar.  De Cubes op deze staander zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. De flexibele Spike mono/duo is daarom breed toepasbaar: langs looppaden, trappen of bij een mooi tuinbeeld. Spike duo draagt twee van die kleine pittige Cubes op zijn nek. De Cubes op deze staander zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Dit zelfde geld ook voor de mono uitvoering.
Kleuren leverbaar:
-natural geanodiseerd
-black
De Spike serie is beschikbaar voor het 24V systeem.

Specificaties
Aluminium, naturel of zwart geanodiseerd
Afmetingen (LxBxH): 4 x 11 x 45 cm
2x Luxeon A - 2700K- 160lm Duo en 1XLuxeon A - 2700K- 160lm Mono
Optic: lens 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 6 Watt

Installatie
Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 3x0.75mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden.
Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Spike