Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bent zzz..

Bent zzz..

€279,00
Bent zzz.. pad/terras armatuur en vlakke plaat op verschillende manieren gebogen, vormt de basis van de unieke armaturen uit de serie Bent. Alle voorzien van een hi-power LED module in warm wit.
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Bent zzz... buitenverlichting


Bent zzz.. pad/terras armatuur en vlakke plaat op verschillende manieren gebogen, vormt de basis van de unieke armaturen uit de serie Bent. Alle voorzien van een hi-power LED module in warm wit. De armaturen zijn voorzien van een duurzame polyester poeder coating en leverbaar in meerdere kleuren: wit, roest, grijs en zwart.

Specificaties:
Aluminium, fine textured polyester powdercoated
10x10x54 cm (lxwxh)
Luxeon A (3x) - warm white - 480lm
Optic: diffuser 
Licht temperatuur: 2700K
IP65 - CE - Class of insulation: III<24V dc - Nominaal vermogen: 8 Watt

Installatie

Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 3x0.75mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V exterieur kit aangesloten worden. Vragen over het aansluiten van buitenverlichting neem dan contact met ons op. Voor bevestiging in de grond is er een grondspike leverbaar.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Bent