Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Cabildo LED vloerlamp

Artemide Cabildo LED vloerlamp

€859,00
Zeer mooie vloerlamp/uplighter van de wereldberoemde designer Eric Sole. Kleur van de vloerlamp wit.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Cabildo Led vloerlamp 

Zeer mooie vloerlamp/uplighter van de wereldberoemde designer Eric Sole. Kleur van de vloerlamp wit. Het indirecte licht vormt zich langs de kop van de vloerlamp, waardoor langs haar kronkelende vorm een verbazing-wekkende lichteffect ontstaat. Een mooie toevoeging aan het interieur en s'avonds een sierraad voor mooie warme lichtsfeer in iedere ruimte.

De Cabildo Led heeft een ledlichtbron 44W met een lichtoutput van 2641Lm(2700K) en 2824Lm(3000K) en zijn leverbaar in de lichtkleur 2700K en 3000K. CRI=90. De lichtbron is dimbaar met een touchdimmer op de steel. De Cabildo Led is 183 centimeter hoog en de kop is 41 centimeter breed en 19 centimeter hoog. Er is naast de vloerlamp ook een wandlamp en hanglamp in de Cabildo serie leverbaar.

Eric Solè

De cabildo is ontworpen door Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruik ik momenteel in de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en er valt veel te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien als het licht geeft. Het moet met ons praten, klaarheid geven en comfort brengen wanneer het donker is. Mijn meest recente producten voor Artemide zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI dat waar maakt.

Artemide Cabildo led vloerlamp