Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Athena vloerlamp

Artemide Athena vloerlamp

€898,00
Artemide Athena vloerlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 5 jaar garantie
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Athena vloerlamp 

Nieuw uplighter van Artemide. Minimaal design waarbij de voetplaat en uplight schijf identiek zijn in maatvoering. De kleur van de vloerlamp is zwart. De lichtbron is een ledlamp van 44W met 3266Lm in de lichtkleur 2700K of 3000K. CIR=90. Aan de steel bevind zich een drukknop voor het dimmen van de lichtbron. De ledlamp geeft ruim voldoende licht om een ruimte van basislicht te voorzien. De Athena is 183,1 centimeter hoog en de voetplaat heeft een doorsnede van 32 centimeter. Naast de Athena vloerlamp heeft Naota Fukasawa ook de Demetra serie voor Artemide ontworpen. Demetra tafel/bureaulamp (micro), wand leeslamp en vloer leeslamp. 

Integralis van Artemide

Licht dat bacteriën en virussen verslaat.

INTEGRALIS® is geïntegreerd in tal van producten van de Artemide-collectie, waardoor de veiligheid en de milieukwaliteit van het menselijk leven in verschillende contexten kunnen worden verbeterd. Integralis combineert ontsmettende werkzaamheid met lichtgevende prestaties en designschoonheid. Integralis integreert zichzelf ook in zowel de omgevingen als de momenten van het leven door de ritmes en behoeften van de mensheid te interpreteren. Integralis is ontstaan ​​uit Artemide's wetenschappelijk en technologisch onderzoek en humanistische en sociale visie. Integralis is een innovatief en duurzaam lichtplatform gericht op een bewust en verantwoord gebruik van het milieu. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontwerper van de Athene vloerlamp

Naota Fukasawa is geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper betrokken hij bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989, Fukasawa verhuisde naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO en het was een zeer zeldzame geval voor Japanse productontwerper van die tijd. Het was de tijd wanneer de ervaren van Silicon valley een snel groei met computer technologieën en Fukasawa was voornamelijk betrokken bij het ontwerp van computers en elektronica voor bedrijven in Silicon Valley, medische apparatuur, meubilair en sportartikelen. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design. Fukasawa aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" word internationaal worden ondersteund. Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design. Een dergelijke manier van denken is ook omschreven als "Overzicht"

Athena.