Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Mimesi vloerlamp

Artemide Mimesi vloerlamp

€1.759,00
Artemide Mimesi vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Mimesi vloerlamp

De vloerlamp van Artemide is een ontwerp van Carlotta de Bevilacqua. Lichtbron indirecte 42W Led warm white 3000k, 3722lm en diffuus 4,5W Led cool white 6000K, 100lm. Kleur spiegel aluminium met acrylaat. Inclusief dimmer voor indirecte verlichting. De vloerlamp is 193cm hoog en de voet paat is 30 centimeter vierkant. Carlotta de Bevilacqua is ook bekende van de volgende ontwerpen: Tian Xian, Yang, Altrove, copernico, reall, Empatia, Incalmo, Invero, Null vector en de lana. Ook heeft ze ook voor Artemide Architectural veel ontwerpen gemaakt.

De visie van de ontwerper:
"Licht, architectonische ruimte en natuur zijn de belangrijkste elementen van dit project, gebaseerd op principes van verlaging van energie en grondstoffen. Door middel van de dematerialisatie van volumes en mimetische transparantie, en dankzij een slim gerecycleerd aluminium structuur en methacrylaat lichaam, Mimesi hindert niet het zicht, maar integreert naatloos zijjn de omgeving. Als het licht van de Mimesi brand wordt het een centraal element in de enscenering van het leven van mensen, markerend lichtgevende draden in het acrylaat. 

Ontwerper Mimesi vloerlamp

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.

Google Playstore

Apple store

 

Artemide Mimesi vloerlamp