Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Cabildo Led hanglamp

Artemide Cabildo Led hanglamp

€493,00
Stukprijs: €0,00 /
De Cabildo hanglamp accentueert het indirecte licht waardoor haar mooie kronkelende vorm naar voren komt. Scroll naar benedenvoor een 3D weergave. 100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Cabildo hanglamp 

De Cabildo hanglamp accentueert het indirecte licht waardoor haar mooie kronkelende vorm naar voren komt. De Cabildo is een verbazingwekkende verschijning van een ring van licht. Zowel de plafondsteun als de armatuur zijn van wit geschilderde gegoten aluminium.

De cabildo is met twee verschillende led lichtbronnen verkrijgbaar:
Inclusief lichtbron led 2700K, 44W, 2641 Lm. Dimbaar met pulsdrukker.
Inclusief lichtbron led 3000K, 44W, 2841 Lm. Dimbaar met pulsdrukker

K staat voor Kelvin en geeft de lichttemperatuur weer, hoe hoger het getal hoe witter het licht.. Meer informatie over lichtkleur vind je in onze blog. Bij twijfel adviseren wij 2700K.

Ontwerper Cabildo hanglamp

Ontwerp van de Cabildo Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruikt momenteel de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en veel valt te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien toen het brandt. Het moet praat met ons, klaarheid en comfort te brengen wanneer het is donker. Mijn meest recente producten zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI maakt.


Artemide Cabildo hanglamp