Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Cabildo LED wandlamp

Artemide Cabildo LED wandlamp

€429,00
Wandlamp van Artemide van de designer Eric Solé. Scroll naar beneden om de wandlamp in 3D te bekijken.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Cabildo led wandlamp

Wandlamp van Artemide van de designer Eric Solé. Kleur van de wandlamp wit. De Cabildo wandlamp is 40 centimeter breed en een diepte van 20 centimeter. De hoogte is 19 centimeter. De Cabildo is leverbaar met twee verschillende lichtkleuren.

  • Inclusief LED 2700K 28W 1996Lm en dimbaar met een pulsdrukker.  
  • Inclusief LED 3000K 28W 2137Lm en dimbaar met een pulsdrukker.  

De visie van de designer Eric Sole.
Het indirecte licht accentueert de vorm de Cabildo, waardoor haar kronkelende vorm naar voren komt en geef het de Cabildo een verbazingwekkende verschijning van een ring van licht. Muur steun en lichaam lamp in wit geschilderde drukgegoten aluminium.

Ontwerper Cabildo wandlamp

Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruikt momenteel de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en veel valt te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien toen het brandt. Het moet praat met ons, klaarheid en comfort te brengen wanneer het is donker. Mijn meest recente producten zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI maakt.

Cabildo