Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie Easy tafellamp

Foscarini Birdie Easy tafellamp

€235,00
Alle Easy's hebben een wit kapje gemaakt van Polycarbonate en je kan kiezen welk kleur pootje mooi vindt. De tafellampjes hebben een aan/uit schakelaar in het snoer
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Birdie Easy tafellamp

De Birdie Easy is verkrijgbaar in 2 formaten (Easy en Easy Grande). Alle Easy's hebben een wit kapje gemaakt van Polycarbonate en je kan kiezen welk kleur pootje mooi vindt. De tafellampjes hebben een aan/uit schakelaar in het snoer en wordt geleverd exclusief lichtbron (Max 1x57W E27). De poten zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • Lichtblauw
  • Saliegroen
  • Zandgeel
  • Steenrood

De Birdie is uitgevoerd met snoer schakelaar. De kap van de tafellamp is gemaakt van polycarbonaat en de steel en voetplaat van staal. Het gewicht van de tafellamp is 1,8 Kg. De hoogte is 43 centimeter en de doorsnede van de voet is 17cm. De hoogte van de kap is 20 centimeter. Geschikt voor alle lichtbronnen met E27 fitting. 

Bekijk de video voor een sfeerimpressie van de Birdie Easy in de verschillende kleuren

Ontwerpers Birdie Easy

Ludovica + Roberto Palomba richtten in 1994 hun eigen studio op in Milaan. Ze hebben meerdere belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro-prijs. Hun filosofie is om objecten te creëren die op een directe manier in wisselwerking staan ​​met de mensen die ze uitkiezen, waardoor een intieme, betekenisvolle en langdurige relatie ontstaat, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Zij hebben meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van de Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse draai aan de klassieke lampenkap-lamp, tot de modellen Gregg, Tartan en Rituals.

Foscarini Birdie Easy tafellamp