Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie grande on/off tafellamp

Foscarini Birdie grande on/off tafellamp

€371,00
Stukprijs: €0,00 /
De Birdie Grande met zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van het klassieke leeslamp, terwijl de tak klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Birdie grande on/off tafellamp

De Birdie tafellamp is verkrijgbaar in 2 formaten (Piccola en Grande) en in 2 uitvoeringen (aan/uit en LED). Dit is de Grande on/off met aan en uitschakelaar in het snoer. De Birdie wordt geleverd exclusief lichtbron (max 1x150W E27). De tafellamp is verkrijgbaar is verschillende kleuren:

  • Wit
  • Grijs
  • Aquablauw
  • Grafiet
  • Koper

De kap van de tafellamp is gemaakt van polycarbonaat en de steel en voetplaat van staal. Het gewicht van de tafellamp is 4 kg. De hoogte is 70 cm en de doorsnede van de voet is 25 cm. De hoogte van de kap is 29 cm. De Birdie met zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van het klassieke leeslamp, terwijl de tak klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen. Deze elementen smelten samen om leven te geven aan een vriendelijke lamp.

Ontwerpers Birdie grande tafellamp

Ludovica + Roberto Palomba richtten in 1994 hun eigen studio op in Milaan. Ze hebben meerdere belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro-prijs. Hun filosofie is om objecten te creëren die op een directe manier in wisselwerking staan ​​met de mensen die ze uitkiezen, waardoor een intieme, betekenisvolle en langdurige relatie ontstaat, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Zij hebben meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van de Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse draai aan de klassieke lampenkap-lamp, tot de modellen Gregg, Tartan en Rituals.


Foscarini Birdie grande on/off tafellamp