Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie vloerlamp aan/uit

Foscarini Birdie vloerlamp aan/uit

€357,00
De Birdie easy vloerlamp van Foscarini is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar allemaal met een witte kap.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Birdie Easy vloerlamp

De Birdie easy vloerlamp van Foscarini is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar allemaal met een witte kap. De easy is alleen verkrijgbaar in aan/uit versie (vloer schakelaar in snoer) en wordt geleverd exclusief lichtbron maiximaal 1x150W E27. De kap van de Birdie is gemaakt van polycarbonaat.Het gewicht van de leeslamp is 4,1kg. Het aan en uitschakelen van de leeslamp gaat via de vloerschakelaar. De hoogte van de Birdie is 150 centimeter en de kap heeft een hoogte van 29 centimeter. Doorsnede van de voetplaat is 25 centimeter.

De Birdie easy is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Wit met witte kap
  • Zwart met witte kap
  • Lichtblauw met witte kap
  • Zandgeel met witte kap
  • Saliegroen met witte kap
  • Baksteenrood met witte kap

Birdie easy ontwerp

De Birdie Easy is een vereenvoudigde versie van de de Birdie. Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht materialen. De Birdie heeft afhankelijk van de kleur die je kiest een andere persoonlijkheid. De Birdie is onderdeel van een hele lampenfamilie en zijn geschikt voor naast een stoel of een bank in de woonkamer, op het bureau in een studie, op een nachtkastje of in een andere kamer van het huis.

Ontwerpers Foscarini Rituals

De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Foscarini birdie Easy vloerlamp