Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Led Piccola

Foscarini Led Piccola

€396,00
Foscarini Birdie Led Piccola tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Birdie Piccola Led 

Birdie led piccola tafellamp verkrijgbaar in de kleuren: wit, grijs, aqua blauw, grafiet en koper rood. De tafellamp is leverbaar met een E27 fitting met aan/uit schakelaar of met geïntegreerde led met  touchdimmer. De kap van de tafellamp is gemaakt van polycarbonaat en de steel en voet van metaal. In de Birdie met E27 fitting kan maximaal een lichtbron van 70W gebruikt wordenDe tafellamp met geintegreerde ledlichtbron heeft een sterkte van 8,4W in de lichtkleur 2700K. De led kan door touchdimming traploos gedimd worden om de juiste lichtsterkte te krijgen. Het gewicht van de tafellamp is 2 kg. De hoogte is 49cm en de doorsnede is 17cm. Naast de Piccola is erook een Grande versie beschikbaar.

De Birdie zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van het klassieke lees lamp, terwijl de tak, alsof klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen, raak je touchknop aan dan schakelt de lamp aan uit. Deze drie elementen smelten spontaan samen om leven te geven aan een vriendelijke lamp, die een goede en vertrouwde structuur met een moedig karakter combineert.

Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht materialen, Birdie heeft een andere persoonlijkheid, afhankelijk van de kleur: wit, het kan discreet en bijna onzichtbaar, maar in aqua blauw, grijs wordt het meer een prima donna en speelt de hoofdrol in een kamer. Altijd monochromatisch, van lampenkap aan de basis voor een beslissende teken zonder compromissen. Er zijn voor de tafellamp twee maten leverbaar Piccola of Grande, ontworpen om zich gemakkelijk te mengen met de omgeving. Naast een stoel of een bank in de woonkamer, op het bureau in de studeerkamer, op een nachtkastje of in een andere kamer van het huis. Birdie past zich natuurlijk aan in en begeleidt dagelijks leven met een aangenaam stijlvolle aanwezigheid.

Ludovica+Roberto Palomba

Een paar van makers van unieke objecten en innovatieve relaties tussen producten, ruimtes en mensen.

Zij heben bij het opzetten van hun eigen studio in Milaan in 1994, en hun gezamenlijke expertise varieert van architectonische planning, voor het interieur en partnerschappen als product ontwerpers en art directors met toonaangevende internationale merken. Ze hebben meerdere, belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro award.

Hun filosofie is om objecten te creëren die samenwerken in een directe manier met de mensen die hen te kiezen, het creëren van een intieme, belangrijke en langdurige relatie, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse twist van de klassieke lampenkap-lamp, aan de Gregg, Tartan en Rituals modellen, verkenningen van ongekende expressieve mogelijkheden van geblazen glas.

De ontwerper Ludovica e Roberto verteld over zijn ontwerp van de Birdie Piccola Led.

Foscarini Birdie Piccola Led