Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie Ceiling rond

Foscarini Birdie Ceiling rond

€829,00
Foscarini Birdie hanglamp rond. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Birdie Ceiling rond kroonluchter

Foscarini birdie Ceiling rond met een aantal variabele  armen met een witte afwerking, zo slank als de takken van een boom, ondersteuning van kleine gekleurde kappen, waarvan de vorm een herinterpretatie van klassieke tinten is. Het is de Birdie plafondlamp, waarvan de elementen spontaan samensmelten om leven te geven aan een vriendelijke lamp, die een goede en vertrouwde structuur met een moedig karakter combineert. De keuze tussen verschillende versies, met drie, zes of negen armen, maakt het mogelijk om te kiezen uit het eenvoudigste model en geleidelijk te gaan werken aan de meest uitgebreide versie met een grotere hoeveelheid van de verlichting, die als vlammen vermenigvuldigen, en bereikt zelfs de schilderachtige aantrekkingskracht van een moderne kroonluchter. Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht materialen, heeft de Birdie een ander karakter afhankelijk van de kleur: wit, het kan discreet en bijna onzichtbaar, maar in grijs of wit wordt meer van een prima donna en is in staat de hoofdrol in een kamer te spelen.

De Birdie kroonluchter is in de volgende samenstellingen te krijgen:

Let op: De kroonluchter van Birdie wordt niet meer geproduceerd (behalve de Birdie 3 wit). Graag eerst contact zodat wij de voorraad bij Foscarini kunnen controleren.

  • Birdie 3 met drie armen en twee verschillende kleur kappen breedte en diepte 53X77 centimeter en hoogte 96 centimeter
  • Birdie 6 met zes armen en twee verschillende kleur kappen breedte en diepte 59X90 centimeter en hoogte 96 centimeter
  • Birdie 9 met negen armen en twee verschillende kleur kappen breedte en diepte 88X91 centimeter en hoogte 96 centimeter.

Ludovica + Roberto Palomba Ludovica

Ontwerpers zijn Ludovica + Roberto Palomba Ludovica, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en zijn art director voor enkele van de meest gevestigde merken.


Ontwerpers Ludovica e Roberto verteld over de Birdie

Foscarini Birdie kroonluchter