Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie piccola on/off tafellamp

Foscarini Birdie piccola on/off tafellamp

€315,00
De Birdie met zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van de klassieke leeslamp, terwijl de tak klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Birdie piccola on/off tafellamp

De Birdie tafellamp is verkrijgbaar in 2 formaten (Piccola en Grande) en in 2 uitvoeringen (aan/uit en LED). Dit is de piccola met aan/uit schakelaar en wordt geleverd exclusief lichtbron (Max 1x70W E27). De tafellamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

  • Wit
  • Grijs
  • Aquagroen
  • Grafiet
  • Koper

De Birdie is uitgevoerd met snoer schakelaar. De kap van de tafellamp is gemaakt van polycarbonaat en de steel en voetplaat van staal. Het gewicht van de tafellamp is 2 kg. De hoogte is 49 cm en de doorsnede van de voet is 17 cm. De hoogte van de kap is 20 cm en de doorsnede is 17 cm. Geschikt voor alle lichtbronnen met E27 fitting. De Birdie met zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van de klassieke leeslamp, terwijl de tak klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen. Deze elementen smelten samen om leven te geven aan een vriendelijke lamp.

Foscarini Birdie grande en piccola tafellamp

Ontwerpers Birdie Piccola tafellamp

Ludovica + Roberto Palomba richtten in 1994 hun eigen studio op in Milaan. Ze hebben meerdere belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro-prijs. Hun filosofie is om objecten te creëren die op een directe manier in wisselwerking staan ​​met de mensen die ze uitkiezen, waardoor een intieme, betekenisvolle en langdurige relatie ontstaat, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Zij hebben meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van de Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse draai aan de klassieke lampenkap-lamp, tot de modellen Gregg, Tartan en Rituals.


Foscarini Birdie piccola on/off tafellamp