Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie piccola + grande hanglamp

Foscarini Birdie piccola + grande hanglamp

€235,00
Foscarini Birdie piccola en grande hanglamp. Gratis thuisbezorgd of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Birdie piccola + grande hanglamp

De Birdie hanglamp van Foscarini is geïnspireerd door het poëtische beeld van een vogel op een tak. De Birdie hanglamp geeft een aangenaam diffuus licht. De Birdie piccola en grande zijn standaard voorzien van een pendelsnoer van 340 centimeter. Daarnaast kunnen de hanglampen ook met 10 meter pendelsnoer geleverd worden (langere levertijd). Voor bijvoorbeeld vide's of hoge ruimtes.

De Birdie hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs en in 2 formaten, de piccola en de grande. De kap van de hanglamp is gemaakt van polycarbonaat en van de hanglamp(metal) van staal. 

Piccola doorsnede 17 cm en hoogte 20cm Max 70WE27
Grande doorsnede 25 cm en hoogte 29cm Max 105WE27

Ontwerpers Birdie hanglamp

Ludovica + Roberto Palomba richtten in 1994 hun eigen studio op in Milaan. Ze hebben meerdere belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro-prijs. Hun filosofie is om objecten te creëren die op een directe manier in wisselwerking staan ​​met de mensen die ze uitkiezen, waardoor een intieme, betekenisvolle en langdurige relatie ontstaat, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Zij hebben meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van de Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse draai aan de klassieke lampenkap-lamp, tot de modellen Gregg, Tartan en Rituals.

Foscarini Birdie piccola + grande hanglamp