Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie plafondlamp

Foscarini Birdie plafondlamp

€1.726,00
Stukprijs: €0,00 /
Foscarini Birdie Kroonluchter. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Birdie plafondlamp

Birdie in ovalen vorm met een aantal variabele  armen met een witte afwerking, zo slank als de takken van een boom, ondersteuning van kleine gekleurde kappen, waarvan de vorm een herinterpretatie van klassieke tinten is. Het is de Birdie plafondlamp, waarvan de elementen spontaan samensmelten om leven te geven aan een vriendelijke lamp, die een goede en vertrouwde structuur met een moedig karakter combineert. De keuze tussen verschillende versies, met drie, zes of negen armen, maakt het mogelijk om te kiezen uit het eenvoudigste model en geleidelijk te gaan werken aan de meest uitgebreide versie met een grotere hoeveelheid van de verlichting, die als vlammen vermenigvuldigen, en bereikt zelfs de schilderachtige aantrekkingskracht van een moderne kroonluchter.

Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht materialen, heeft de Birdie een ander karakter afhankelijk van de kleur: wit, discreet en bijna onzichtbaar, maar in grijs wordt meer een prima donna die in staat is de hoofdrol in een kamer te spelen.

Ludovica + Roberto Palomba Ludovica

Ontwerpers zijn Ludovica + Roberto Palomba Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en zijn art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

De Birdie kroonluchter is in de volgende samenstellingen te krijgen:
Birdie 3 met drie armen, kap verkrijgbaar in de kleur wit of grijs.
Breedte en diepte 53x77 centimeter en hoogte 95 centimeter.

Birdie 6 met zes armen, kap verkrijgbaar in de kleur wit of grijs.
Breedte en diepte 59X90 centimeter en hoogte 95 centimeter.

Bridie 9 met negen armen, kap verkrijgbaar in de kleur wit of grijs.
Breedte en diepte 88X91 centimeter en hoogte 95 centimeter.

De Birdie is ook verkrijgbaar met extra lang snoer voor een vide. Neem voor mogelijkheden contact op met ons.


Ontwerpers Ludovica e Roberto verteld over de Birdie

Foscarini Birdie Ceiling ovaal kroonluchter