Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide La Petite tafellamp

Artemide La Petite tafellamp

€190,00
Artemide La Petite tafellamp. Lichtadvies en lichtplan met Artemide verlichting. Officieel dealer van Artemide. Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide La Petite tafellamp

La Petite een archetypische lampenkap die balanceerd op een gekantelde stengel. Eenvoudige elementen, prachtig gecombineerd tot een geweldige geometrische compositie, terugkomende basisvormen gematched met verschillende materialen om technologische redenen.
Ondanks de duidelijke en eenvoudige blik brengt deze lamp duidelijk de vaardigheden van Artemide over.
De lampenkap is een lichtgewicht kunststof volume gesloten door twee diffusers, die een aangenaam zacht directe en indirecte licht produceren. Het gewricht verbindt de kap met de steel van aluminium op een minimale ondersteuning. Deze eenvoudige elementen worden gecombineerd tot een duidelijke en elegante object.

La Petite is leverbaar in de kleur: wit en zwart. Lichtbron is max. 6W Led (E14)

Ontwerp is van Andrea Quaglio, Manuela Simonelli.

Quaglio Simonelli is de oprichting van twee dynamische talenten Andrea Quaglio en Manuela Simonelli, beide afgestudeerden van de Università del Progetto, in Reggio Emilia.
Hun studio is gevestigd in Parijs. Na hun debuut en en hun twee jaar samenwerking met Philippe Starck, richtten ze hun eigen ontwerpstudio gewijd aan design diensten verlenen aan diverse sectoren van de markt, beliving dat diversiteit een bron van creatieve rijkdom is. Ze ontwerpen technologieproducten, meubels en maken decoratieve objecten, de visuele identiteit en product design voor schoonheid van merken, afwisselend industriële logica en bedenken een ambachtelijke aanpak.
Het resultaat van de ontmoeting tussen twee complementaire gevoeligheden heeft zich gevoed door hun geschiedenis, door hun creatieve blik die ze direct op de wereld hebben en die hen omringt en de mutatie die zij houden van het veroorzaken op het. Op deze manier ontwerpen ze objecten die er bekend uitzien, nog niet besmet met onverwachte en poëtische elementen.


Zij hebben voor hun ontwerpen verschillende internationale prijzenontvangen: Red Dot Product Design Award IF Product Design Award CES innovatie Award HKDA Award, Kapok prijs Étoile de l'Observeur Janus de l'Industrie verschillende producten die zij ontworpen zijn nu onderdeel van de collectie van de nationale Stichting voor hedendaagse kunst in het Centre Georges Pompidou, Parijs.

Artemide La Petite tafellamp