Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Melampo table - Tafellamp

Artemide Melampo table - Tafellamp

€460,00 €276,00
Artemide Melampo Tafellamp. Artemide verlichting voor de beste prijs. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Melampo Table tafellamp.


De lampenkap van de Melampo Table is snel en makkelijk in drie verschillende posities te klikken: recht naar beneden, in een schuine stelling voor geaccentueerd licht op een tafel of bureau. Bovendien kan de kap worden gedraaid naar de lees richting. Met het licht aan wisselt de aluminiumkleurige of bronskleurige zijdekap naar een prettig zacht stralend lichteffect. De hoogte van de lamp waarbij de kap naar beneden gekanteld is, is 58cm. Bij een omhoog gekantelde kap 83,6cm. Doorsnede van de kap onder is 35cm en boven 21cm.

  • Designer Adrien Gardère.
  • Lichtbronmax 2x52W halogen (E27) - ECO of 2x8W LED (E27)

Adrien Gardère

Adrien Gardère werkt over de hele wereld (Frankrijk, Italië, Verenigde Staten van Amerika, India, Egypte, Indonesië en Canada) in het creëren van een sterke en relevante dialoog tussen traditionele knowhow en hedendaagse levensstijl. Zijn werk toont een sterke vastberadenheid om oplossingen te vinden waarin innovatie en comfort, intuïtief inzicht en emotie, wetenschappelijke deskundigheid en educatieve waarde kunnen samenleven. Terwijl hij werkte aan verschillende projecten, heeft Adrien Gardère aangetoond zijn grote aanpassingsvermogen aan vreemde landen en culturen en zijn vermogen om effectief te communiceren met de industrials, ambachtslieden, mensen uit het bedrijfsleven, museum curatoren, wetenschappers en deskundigen. Zijn professionele aanpak heeft hem wereldwijd succes gegeven bij projecten variërend van meubels, verlichting en productontwerp, tentoonstelling en museum ontwerp. Designproducten van de Studio's zijn in de permanente design collection van verschillende musea over de hele wereld: Musée des Arts décoratifs de Paris; Design Museum doen Belem, Lisboa, Portugal; Dol op nationale d'art contemporain, Frankrijk. Op het gebied van de museografie, de Studio ontwierp de Musée du Louvre-Lens in Noord-Frankrijk (2012), de Cairo Islamic Art Museum in Egypte (2010), en is momenteel bezig met het ontwerpen van het toekomstige Aga Khan Museum in Toronto (2013), de toekomstige Romeinse Oudheden Museum Narbonne in Frankrijk, evenals alle tentoonstellingen van de internationale Festivals van het Kennedy Center in Washington DC.

Aan/uitschakelaar van de lamp zit aan het aansluitsnoer. De tafellamp is leverbaar in de kleuren mat alu en mat brons. Melampo Table.