Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Artemide Come Together

Artemide Come Together

€185,00
Artemide Come Together tafellamp. Lichtadvies en lichtplan met Artemide verlichting. Officieel dealer van Artemide. Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
3 werkdagen
Beschrijving
Artemide Come Together tafellamp

18 draagbare en oplaadbare leds. Het is een revolutie "2018 Come Together" perfecte verlichting met een levensduur van 16 uur zonder op te laden. Een nieuw 2.0 revolutionair ontwerp van Carlotta de Bevilacqua. Artemide geeft verlichting de vrijheid. Vandaag de dag kunnen we zelf onze verlichting bepalen in onze eigen ruimte. Vergelijkbaar met de hoge lichtkwaliteit die gewend zijn van confectionele gloeilampen maar zonder gebruik te maken van een stopcontact. Het profiel van het armatuur heeft de vorm van een instrument die een astronaut in de ruimte kan gebruiken. Het armatuur is gemaakt van een transparant materiaal dat als optisch en lichtverdelend element fungeert.  
De maatvoering is hoogte 26,9 centimeter en een doorsnede van 10 centimeter. Dimbaar Led 3,6W 250Lm. Oplaadbaar via USB.
Er zijn drie materiaal/kleur optisch mogelijk:
PDF Aluminium
PDF koper
PDF wit
Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.
Een vegetariër en een dierlijk-rechtenactivist, haar mentaliteit is een mix van humanisme en wetenschap, gericht op een sociale en innovatieve onderneming 4.0. Ze onderzoekt alle facetten van het licht in verband met de fysiologische en psychologische welzijn van de mens en introduceert nieuwe kwaliteitsnormen in termen van prestaties en verbruik vermindering ten behoeve van alle levende wezens en voor de planeet.
Cruciale elementen van haar ondernemende venture zijn visie, reputatie en concurrentievermogen, distinctieve kenmerken nu en in de toekomst, bijdragen tot de leidende rol van een sociale en tech-productiebedrijf.
Sinds 2001 is ze een professor aan de faculteit van de Design van de Milaan Polytechnic en gast Professor aan een aantal Italiaanse en internationale academische instellingen, met inbegrip van de recente samenwerking met de Alta Scuola Politecnica. Ze bijdraagt aanzienlijk aan de Verdragen en workshops verkennen van de veranderingen in de hedendaagse samenleving en bedrijf, de nieuwe grenzen van het onderzoek en de veranderende behoeften van het milieu.

Come Together Folder PDF