Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twiggy LED Wood Vloerlamp

Foscarini Twiggy LED Wood Vloerlamp

€1.935,00
Dit is de Twiggy Wood booglamp van Foscarini. De booglamp heeft een houten kap en heeft een afstand van voet tot kap van 255 cm.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Twiggy LED Wood vloerlamp

Dit is de Twiggy Wood Elle, de nieuwste LED booglamp van Foscarini. De booglamp heeft een afstand van voet tot kap van maar liefst 255 cm. Met een maximale hoogte tussen de 259-267 cm is het belangrijk dat je de hoogte van het plafond meet. De boog is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. Allebei de kleuren worden geleverd met een Esdoorn houten lampenkap.

Twiggy LED uitvoeringen

De Twiggy LED is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Twiggy LED (inc. 28W 2700K 3840 lm)
  • Twiggy LED MyLight (Dimbaar via bluetooth en Casambi app). Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smartphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het Casambi systeem is erg gebruikersvriendelijk en eenvoudig. Geen nieuwe bekabeling nodig, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluetooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 
  • TwiggyLED MyLight tunable white (Kies je eigen witkleur tussen 2700K en 5000K en dimbaar via bluetooth en Casambi app)

Voor een overzicht van alle Twiggy booglampen verwijzen wij je naar onze blog over de hele Twiggy familie.

Booglampen Twiggy

De elastische en gekleurde grafische aantrekkingskracht van Twiggy is een onmiskenbaar signaal in ruimte, een voorbeeldig huwelijk tussen de ontwerpers eclectische creativiteit en het onderzoek op het gebied van materialen en technologieën van Foscarini. Opgehangen aan een afneembare steel gemaakt van composiet materiaal, flexibel als een hengel en in hoogte verstelbaar met behulp van een systeem van contragewichten. De Twiggy een eenvoudig en briljant idee, die voor Foscarini een icoon is geworden en een groot succes bij zowel het publiek als critici. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp maar dankzij de transparante bovenkant van de kap - diffundeert er een gezellig omgevingslicht. 

Marc Sadler

De ontwerper van de Twiggy is Marc Sadler. Zijn onderzoek op het gebied van materialen en technologieën wordt gecombineerd met zijn intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor schilderen en tekenen.

Marc Sadler heeft jarenlange ervaring als industrieel ontwerper op het gebied van sport, waardoor hij vaak experimenteert met nieuwe materialen en innovatieve productieprocessen. Deze innovatieve en experimentele benadering is zijn modus operandi geworden, zelfs wanneer hij ontwerpt voor sectoren die traditioneel meer gericht zijn op de stylingcomponent. Hij heeft vier Compassi d'Oro ADI gewonnen, waaronder die voor Mite en Tite in 2001, voor projecten die echte iconen zijn geworden in de Foscarini-collectie, samen met Kite, Twiggy, Tress en Jamaica, elk gekenmerkt door technologische en stylinginnovatie .

Twiggy LED Wood vloerlamp