Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twiggy Grid buiten booglamp

Foscarini Twiggy Grid buiten booglamp

€2.349,00
Deze mooie booglamp voor buiten van Foscarini heet de Twiggy Grid. De booglamp kan geleverd worden in de volgende kleuren: grijs en rood.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Twiggy Grid - Booglamp buiten

Deze mooie booglamp voor buiten van Foscarini heet de Twiggy Grid. De Twiggy Grid booglamp kan geleverd worden in de volgende kleuren: grijs en rood. De buitenlamp wordt standaard geleverd met 320 centimeter rubberkabel met rubberen stekker. De standaard Twiggy kan in hoogte varieren door het kap te verzwaren met gewichten. De hoogte van de kap is verstelbaar tussen 150cm en 195cm. De kap is 46 centimeter in doorsnede en is 29 centimeter hoog. De booglamp is ook zeer geschikt als lichtobject waarmee de buitenruimte verlicht kan worden. Daarnaast is de Twiggy ook goed te gebruiken bij een lounge bank of grote eettafel.  

Inclusief LED, Mid power 31W 2700K 2010lm.

De elastische en gekleurde grafische aantrekkingskracht van Twiggy is een onmiskenbaar signaal in ruimte, een voorbeeldige huwelijk tussen de designer's eclectische creativiteit en Foscarini van onderzoek op het gebied van materialen en technologieën. Opgehangen aan een afneembare steel gemaakt van composiet materiaal, flexibel als een hengel, heightadjustable met behulp van een systeem van Contragewichten, is Twiggy een eenvoudige en geniaal idee, die voor Foscarini een icoon geworden is en uitstekende succes bij zowel het publiek als de critici. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en - dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf - diffundeert een gezellige omgevingslicht. De verlichting sfeer/emotie is ook gewaarborgd bij de Led versie – met een hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid - volledig opnieuw ontworpen binnen de normen van verlichting technologie om er vooral voor te zorgen dat de dezelfde intensiteit, de verspreiding en de temperatuur als het licht geproduceerd door een geintegreerde led van 31W in de lichtkleur 2700K. Met een lichtoutput van 2010Lm en een CRI waarde van >90.

De Twiggy Grid is onderdeel van een hele Twiggy familie

Marc Sadler

Marc Sadler is de ontwerper van deze prachtige buiten booglamp. Hij heeft een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes aan interieur en consumentenproducten. In 2001 won hij de Compasso D'Oro voor het ontwerp van de Mite en Tite van Foscarini.

Foscarini Twiggy Grid