Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Twiggy ceiling

Twiggy ceiling

€1.130,00 €1.073,00
Foscarini Twiggy plafondlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Twiggy Plafondlamp.
Foscarini en Marc Sadler's hebben een gedeelde passie voor onderzoek naar nieuwe technologieën en dit heeft aanleiding gegeven tot Twiggy, de iconische gebogen vloerlamp die beschikbaar in een hele collectie van lampen gemaakt van composiet materiaal op een gelakte glasvezel basis is. In de versie van het plafond, herinnert de kap steun aan de gebogen vorm van de versie van de vloer. De steun is beveiligd in een punt en door 330° kan draaien: een uitstekende oplossing voor het decentraliseren van het lichtpunt, en om maximale flexibiliteit te garanderen. De diffusor staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en – dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf – diffundeert efficiënte verlichting door reflectie. Verkrijgbaar in twee kleuren wit en zwart, waardoor naadloos met elke inrichting en stijl kan integreren.
De Twiggy heeft een arm lengte van 170-180 centimeter en de kap heefte een doorsnede van 46 centimeter.
Lichtbronnen 3X20W E27 Retrofit E27.
Marc Sadler is ontwerper, heeft hij een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd met nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes in interieurinrichting en consumentenproducten. In 2001 won hij Compasso D'Oro met de Mite en Tite van Foscarini.

Datablad Twiggy

Ontwerper Marc Sadler verteld over de Twiggy