Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twiggy Led MyLight

Foscarini Twiggy Led MyLight

€1.799,00
Foscarini Twiggy Led MyLight vloerlamp. Dimbaar en schakelbaar met Casambi App. Simpel te installaleren en zeer gebruiksvriendelijk.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Led MyLight Twiggy vloerlamp

Zeer mooie booglamp die een zeer mooie decoratieve functie heeft en ook zeer geschikt als lichtobject waarmee een ruimte verlicht kan worden. Daarnaast is de Twiggy ook goed te gebruiken bij een bank of grote fauteuil. Ontwerp van Marc Sadler uit 2006. Nu ook in de MyLight uitvoering waardoor de vloerlamp met de Casambi app op de smartphone of tablet bediend kan worden. Foscarini heeft de Casambi interface geintegreerd in de leddriver.

Foscarini kan nu een groot aantal modellen uit hun collectie leveren met Casambi interface. Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smarphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluethooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 

Casambi is Robuust. Het systeem is draadloos, en werkt op basis van Low Energy Bluetooth. Bluetooth vormt een mesh waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Deze oplossing is veilig en robuust. De installatie bestaat vervolgens alleen uit het plaatsen van de benodigde hardware: drivers en modules. Reeds door foscarini geintegreerd. Deze vertalen de instructies van de app in signalen naar de lampen. Deze items zijn klein licht en onopvallend en kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Zodra de hardware geactiveerd is kunt u ze zien in de app en beginnen met instellen.

De elastische en gekleurde grafische aantrekkingskracht van Twiggy is een onmiskenbaar signaal in ruimte, een voorbeeldige huwelijk tussen de designer's eclectische creativiteit en Foscarini van onderzoek op het gebied van materialen en technologieën. Opgehangen aan een afneembare steel gemaakt van composiet materiaal, flexibel als een hengel, heightadjustable met behulp van een systeem van Contragewichten, is Twiggy een eenvoudige en geniaal idee, die voor Foscarini een icoon geworden is en uitstekende succes bij zowel het publiek als de critici. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en - dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf - diffundeert een gezellige omgevingslicht. De verlichting sfeer/emotie is ook gewaarborgd bij de Led versie – met een hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid - volledig opnieuw ontworpen binnen de normen van verlichting technologie om er vooral voor te zorgen dat de dezelfde intensiteit, de verspreiding en de temperatuur als het licht geproduceerd door de originele gloeilamp versie.

Marc Sadler de ontwerper, heeft een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes aan interieur en consumentenproducten. In 2001 won hij de Compasso D'Oro voor het ontwerp van de Mite en Tite van Foscarini.

De vloerlamp wordt geleverd met geintegreerde ledlichtbron van 81W. 54W downlight en 27W uplight. De lichtkleur is 3000K. 

De Twiggy kan in hoogte varieren door het kap te verzwaren met gewichten. De hoogte van de kap is verstelbaar tussen 145cm en 165cm. Daarnaast kan deze nog verder verhoogt worden met tussen stukken van 40cm. Deze kunnen twee keer gebruikt worden waardoor de hoogte in de maximaal tussen 215cm en 235 verstelbaar is. 

De Led Mylight Twiggy booglamp kan geleverd worden in de volgende kleuren: wit, zwart, grijs, donker rood en lichtblauw.

Twiggy Led MyLight