Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twice as Twiggy vloerlamp

Foscarini Twice as Twiggy vloerlamp

€7.285,00
De oversized vloerlamp uit de Twiggy familie met een kap van 80 cm en diepte van 390cm. Verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, zwart en rood. Led 3000K met vloerdimmer.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Twice as Twiggy mega grote vloerlamp

De Twiggy heeft geen introductie nodig. Ontworpen door Marc Sadler die geïnspireerd was door de flexibelteit van een vishengel is het uitgegroeid toe een icoon van het hedendaagse design. Vandaag is de Twiggy gegroeid en is oversized geworden in de Twice as Twiggy uitvoering. Een gigantische grote vloerlamp voor speciale grote ruimtes, maar desondanks behoudt de lamp zijn lichtvoetig indruk en zijn flexibilieit van het origineel ontwerp. Het doel is bereik door het ingieuze technische ontwerp. Voor de lange steel met een unieke diameter met daarin geïntegreerd een staalkabel blijft de zeer grote kap perfect in balans op de steel en grote voet.

Het dunne, flexibele kenmerk van het oorspronkelijke project wordt ‘oversized’ in Twice as Twiggy, een vloerlamp ontworpen voor grote ruimtes, zonder in te boeten aan lichtheid.

Kleur structuur Twiggy

Kleur structuur Twiggy

De hoogte van de Twiggy kap is 44 centimeter heeft een doorsnede van 80 centimeter. In de kap zitten 2 ledboarden voor direct en indirect afgeschermd met een prismatische afscherming. Leddriver is geïntegreerd in de vloerdimmer met transparante kabel. 

Twiggy

Ontwerper Twiggy hanglamp

Foscarini en de ontwerper Marc Sadler's delen de passie voor onderzoek naar nieuwe technologieën die aanleiding heeft gegeven tot Twiggy, de iconische gebogen vloerlamp die beschikbaar is in een hele collectie van lampen gemaakt van composiet materiaal op een gelakte glasvezel basis. De Twiggy hanglamp versie zijn een geslaagde synthese van absolute formeel vereenvoudiging opvallend en een sterke persoonlijkheid: met behulp van de dezelfde diffusor en de zelfde basis als de vloerlamp, en een steel die verticaal, ontwikkelt in twee verschillende hoogten. De eenvoudige platte schijf van de basis, licht-gewicht en compact, kan overal worden ingevoegd met gemak. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en - dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf - diffundeert efficiënte verlichting door reflectie, terwijl tegelijkertijd dit waarborgt voor de bescherming van verblinding en schittering. Verkrijgbaar in twee kleuren, het kan naadloos integreren met elke inrichting en stijl. Mooie hanglampen voor boven een grote eettafel

Marc Sadler de ontwerper, heeft een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes aan interieur en consumentenproducten. In 2001 won hij de Compasso D'Oro voor het ontwerp van de Mite en Tite van Foscarini.

Foscarini Twice as Twiggy mega grote vloerlamp