Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Toss B Hat

Toss B Hat

€279,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving

Toss B Hat vloerlamp

De ‘hat’ ziet er op het eerste zicht uit als een klassieke vloerlamp, maar het is meer. Op de elegante voet uit één stuk, er staat een uiterst functionele kap. Door de originele manier waarop deze kap gedragen wordt, daardoor kan hij zonder enig hulpmiddel omgedraaid worden van down- naar uplighter. Zowel de kappen als de voet worden in drie verschillende kleuren aangeboden, die onderling vrij gecombineerd kunnen worden. Kleuren wit en zwart daarbij kunt ook zelf kiezen voor een witte poot met zwarte kap of zwarte poot met witte kap.

Design by alain monnens.

Alain Monnens is geboren op 23 September 1969 in Bree en cum laude afgestudeerd als een industrieel ontwerper aan de media & design Academie Genk.
 
Ik houd niet van producten met decoraties of toevoegingen die niks toevoegen. Mijn ontwerpen zijn niet gekunsteld en schreeuwen om aandacht. De kernvraag is: Hoe maak ik dit gemakkelijk en eenvoudig? Hoe kunt u een object maken die vrij is van het onnodige zonder in te boetenin funtionaliteit?" Het is deze zoektocht die de constante van zijn werk vormt. Samen met verlichting ontwerpt Monnens ook schalen en meubels. Je moet niet beperkt worden door producten of materialen. Ontwerpen voor verschillende sectoren werkt ook als een soort kruisbestuiving."
 
Door de jaren heen won hij verschillende Designprijzen, met inbegrip van een Henry Van de Velde Label en meerdere red dot design awards.

TECHNICAL DATA
Lamp E27 max. 100W
Wattage 25W
Voltage 230V
Breedte 725 mm
Diepte 725 mm
Hoogte 1943 mm

TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.

Toss B Hat