Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Blackjack Table

Blackjack Table

€459,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Blackjack tafellamp
Blackjack is een elegante en minimalistische tafel- of vloerlamp ontworpen onder het motto “form follows function”. De lamp is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en roteert 180° op de voet. De twee plaatjes –waarvan de vorm doet denken aan speelkaarten- kantelen afzonderlijk zodat het licht diffuus geprojecteerd kan worden in de gewenste richting. Verkrijgbaar in zwart en wit met G9 halogeen of LED.
Design by glenn marys
Glenn marys na zijn afstuderen in het interieur van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent, Glenn Marys begon zijn carrière met een postgraduate in meubeldesign op Lessius Mechelen in 2006 en werkt momenteel als product engineer voor tossB.
 
TECHNICAL DATA
Lamp halogeen
Wattage 33W
Voltage 230V
Breedte 130 mm
Diepte 230 mm
Hoogte 500 mm
 
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Blackjack