Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tibo Big Led

Tibo Big Led

€199,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Tibo Big Led wandlamp
Eenvoudige, stijlvolle, in strakke lijnen getekende aluminium wandarmaturen. Leverbaar in geborstelde en geverniste uitvoering of in witte, zwarte of grijze textuurlak. De TIBO is verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor zowel halogeen-, fluorescentie- als HCI-lampen.
Design by michel vyvey
Michel vyvey Michel Vyvey werd geboren in Diksmuide (BE) en studeerde af in Oostende als industriële wetenschapper. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen bedrijf en geeft verlichting advies. Zijn tijdloos en minimale ontwerpen met harmonieuze proporties zijn vaak geïnspireerd door de natuur. Zijn toekomstige plan is het creëren van artistieke verlichting installatie.
TECHNICAL DATA
Lamp Led lichtkleur 2700K
Wattage 8W+8W up/down
Voltage 230V
Breedte 200 mm
Diepte 97 mm
Hoogte 65 mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Tibo Big