Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tibo Big Halogeen

Tibo Big Halogeen

€149,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving

Tibo Big Halogeen wandlamp

Eenvoudige, stijlvolle, in strakke lijnen getekende aluminium wandarmaturen. Leverbaar in geborstelde en geverniste uitvoering of in witte, zwarte of grijze textuurlak. De TIBO is verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor zowel halogeen-, fluorescentie- als HCI-lampen.

Design by michel Vyvey

Michel Vyvey werd geboren in Diksmuide (BE) en studeerde af in Oostende als industriële wetenschapper. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen bedrijf en geeft verlichting advies. Zijn tijdloos en minimale ontwerpen met harmonieuze proporties zijn vaak geïnspireerd door de natuur. Zijn toekomstige plan is het creëren van artistieke verlichting installatie.

TECHNICAL DATA
Lamp Haloline
Fitting R7s
Wattage 230W.
Voltage 230V
Breedte 200 mm
Diepte 97 mm
Hoogte 65 mm

TossB
Wanneer TossB haar verlichtingsarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingsarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam producten van TossB.

Tibo Big