Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Slide Floor

Slide Floor

€399,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Slide Floor vloerlamp
Dia is een tafellamp en een vloerlamp met een duidelijk en communicatief ontwerp. Een blik op het ontwerp is genoeg om u te vertellen hoe te passen. De aluminium basis en natuurlijke eiken componenten vormen een driehoek met "slots" die maken het gemakkelijk om dia-elementen en de lamp hoogte en positie aanpassen. Van lage en ingedrukt om hoge en slanke is de tafellamp ideaal voor werkomgevingen en kantoren aan huis.
Design by peter van de water
Peter van de Water werd geboren in Mierlo (NL) in 1969. Hij studeerde in architectuur en interieur op de Academie voor Art St. Joost in Breda. In 2000 begon hij zijn eigen bedrijf gespecialiseerd in interieur- en meubelontwerp. Peter van de Water is gericht op het creëren van communicatieve en kwalitatieve ontwerpen en hij gelooft dat eenvoud en verrassing is gelijk aan de kwaliteit. Zijn ontwerpen zijn geproduceerd door verschillende meubels labels.
TECHNICAL DATA
Lamp Led lichtkleur 2700K of 3000K
Wattage 5W
Voltage 230V
Breedte 100 mm
Diepte 495 mm
Hoogte 1200 mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Slide Floor