Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cone E27 hanging

Cone E27 hanging

€1.195,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Cone hanglamp
De inspiratie voor de ‘cone’ komt van de kegelvormige spreiding van licht dat rechtstreeks uit het plafond komt. Het armatuur is de fysieke voorstelling van deze lichtbundel. De ‘cone’ is verkrijgbaar als plafond-, hang- en vloerlamp. De lichtbron kan aangepast worden aan diverse toepassingen daar zowel gloeilampen, compact en hoogwattage fluorescentielampen gebruikt kunnen worden. De polyester kap kan in alle ralkleuren vervaardigd worden, dit zowel volledig in één kleur als met een verschillende kleur aan de buiten- en binnenzijde.
Design by alain monnens.
Alain Monnens is geboren op 23 September 1969 in Bree en cum laude afgestudeerd als een industrieel ontwerper aan de media & design Academie Genk.
 
Ik houd niet van producten met decoraties of toevoegingen die niks toevoegen. Mijn ontwerpen zijn niet gekunsteld en schreeuwen om aandacht. De kernvraag is: Hoe maak ik dit gemakkelijk en eenvoudig? Hoe kunt u een object maken die vrij is van het onnodige zonder in te boetenin funtionaliteit?" Het is deze zoektocht die de constante van zijn werk vormt. Samen met verlichting ontwerpt Monnens ook schalen en meubels. Je moet niet beperkt worden door producten of materialen. Ontwerpen voor verschillende sectoren werkt ook als een soort kruisbestuiving."
 
Door de jaren heen won hij verschillende Designprijzen, met inbegrip van een Henry Van de Velde Label en meerdere red dot design awards.
TECHNICAL DATA
Lamp E27 max. 60W
Wattage 25W
Voltage 230V
Breedte 1000 mm
Diepte 1000 mm
Hoogte 750 mm kap, pendellengte 3000mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Cone