Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Satellight hanglamp

Foscarini Satellight hanglamp

€856,00
Foscarini Satellight hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Satellight hanglamp 

Een hanglamp die diffuus en direct licht geeft op een tafel of in een grote ruimte. De Satelliet bestaat uit met twee handgebaren gemaakte elementen. Het transparante glazen zone fungeert als frame die de glimmende opalen geblazen glas bol ondersteunt en vasthoud. In de glazen bol is de ledlichtbron geïntegreerd. De hanglamp is leverbaar met aan/uit schakelaar of in de MyLight uitvoering. De hanglamp heeft een kabelophanging met een lengte van 340 centimeter. Naast een hanglamp is erook een tafellamp en een wandlamp in de Satellight serie.  Voor hoge ruimtes zoals vides of entrees is er nu ook een Satellight met 10 meter kabelophanging leverbaar.

De standaard Satellight heeft een ledlichtbron van 21W 2700K lichtoutput 2500Lm dimbaar met fase afsnijddimmer. CRI waarde groter dan 80.

De Satellight is ook in een MyLight uitvoering leverbaar waarbij de lichtbron via bluetooth bediend kan worden. De nieuwste uitvoering MyLight is met een Tunable White ledlichtbron. Hiermee kan de lichtkleur van 4500k naar 2500K geregeld worden. Ideaal als er helder werklicht gemaakt moet worden 4500K en s'avonds voor de sfeer naar 2500K. De sturing gaat via bluetooth via een Casambi App. 

Heeft u vragen over de te gebruiken lichtbronnen en toe te passen dimmer neemt u dan contact met ons op tel:085-0603350 of via WhatsApp.

Foscarini MyLight

Satellight is een zevende lichtbol zoals de maan aan de hemel of een licht fragment dat door de licht vliegt zoekend naar zijn vrijheid. De tafellamp is simpel maar direct wel een herkenbaar object. Maar heeft een originaliteit die gelijk je hart steelt. De reflector is een handgeblazen glas in een melk witte kleur die in de glazen voet geschoven is ook in geblazen glas. Het lijk magie zoals de glazen bol door de transparante houder ondersteunt wordt. De bol lijkt als het ware gevangen waarbij het licht opgevangen wordt door de transparante glazen houder. Als de tafellamp brandt, met de dimbare led lichtbron, geeft hij een warm zacht vriendelijk licht dat nooit een verblindend effect geeft. Daarnaast geeft de glazen bol een sfeervol licht effect aan de transparante houder. Naast de tafellamp is erook een wand en hanglamp.

Eugeni Quitlet

"Disnoador", is een zelfbedacht woord wat een mix tussen ontwerper en dromer betekent. Zo beschrijft Eugeni Quitlet zichzelf. Hij op artistiek opgegroeid in Barcelona waar hij de ontwerper was van de best verkochte objecten die verder gaan dan de simpele combinatie tussen vorm en functie en het onderzoek naar de relatie tussen leegtes en blokkades. Binnen de materialen de elegante silhouettes onderzoeken. Een toekomst bevatten zonder de kracht van de zwaartekracht. Het onderwerp van gewichtloosheid is een echte passie van hem en komt terug in zeer veel van zijn ontwerpen. Eugeni heeft voor vele grote merken gewerkt en talloze internationale prijzen gewonnen. Het contact met Foscarini leide tot de geboorte van de het Satellight project, licht dat zweeft in de ruimte, gevangen door een glazen vorm.

Bekijk video over de Satellight

Foscarini Satellight hanglamp