Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg piccola hanglamp

Foscarini Gregg piccola hanglamp

€201,00
Er zijn veel verschillende Gregg hanglampen, qua formaat, kleur en uitvoering. Het gaat hier om de Gregg piccola.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gregg piccola hanglamp

De Gregg hanglampen hebben een heerlijke organische vorm, als kiezelstenen die door een rivier worden geslepen. Er zijn veel verschillenden Gregg hanglampen, qua formaat, kleur en uitvoering. De Gregg hanglampen zijn gemaakt van mondgeblazen glas in verschillende maten:

  • Gregg piccola 11cm x 13cm
  • Gregg midi 17cm x 21cm
  • Gregg media 26cm x 31cm
  • Gregg grande 40cm x 47cm

Het gaat hier om de Gregg piccola, deze is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Alleen exclusief lichtbron max 1x33w G9
  • Wit glas gecombineerd met wit

Hieronder zijn de diverse kleuren te zien en welke plafondplaat bij de piccola geleverd wordt. Standaard heeft de Gregg piccola een kabellengte van 340cm, mocht het plafond heel hoog zijn dan is de witte versie er ook in 10 meter (met langere levertijd).

Met de speciale plafondplaten van Foscarini kan je verschillende hanglampen combineren tot een videlamp of combinatie voor bijvoorbeeld boven de tafel. Bekijk de plafondplaten en daarna kunnen wij helpen met het samenstellen van de perfecte lamp. 

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek. De vorm van de Gregg doet denken aan een kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. De asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die de lamp bekijkt.

Ontwerper Gregg hanglamp piccola

De Gregg hanglamp is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

hieronder een filmpje van de Gregg serie.

Foscarini Gregg piccola hanglamp